Karriere

Er du vårt nye kloke hode, og ønsker å være med å løfte Bambus Communication? Se ledige stillinger.
synlighet
Dette er vårt selskap
Bambus Communication
Vi hjelper bedrifter med økt vekst og synlighet på nett og for sine riktige målgrupper. Nøkkelen er å gjøre det enkelt for kunden og kundens kunder.

Bambus Communication er til for å hjelpe bedrifter med å bedre resultater. Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg som kunde, og enkelt for din målgruppe å forstå budskapet ditt. Alt starter med valg av riktig strategi slik at vi vet hvem målgruppen din er, for å vite hvem vi skal prate med, hvordan vi skal prate til de, og hvilke kanaler målgruppen din benytter seg av. I et stadig voksende og uoversiktlig marked er det blitt mer og mer viktig å balansere deres sårbare markedsbudsjett. Men det viktigste av alt er å være tålmodig, ha utholdenhet – etter at strategien er lagt. Når vi følger denne planen kan vi enkelt evaluere og optimalisere for å oppnå resultatene du ønsker deg.

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss erfaring innen flere bransjer og har fått en god forståelse av alt fra kjøps prosesser, kundereisen, hvilken annonsering som fungerer for hvilken type bedrift. Våre tjenester:

Karriere
JOBB MED OSS
J

Vi er alltid ute etter kloke hoder og sultne mennesker. Mennesker som virkelig ønsker å få fart på karrieren sin. For den rette kan dette bidra til personlig utvikling, men også lære mye. Finner vi riktig person, er vi åpen for å diskutere en mer sentral rolle i selskapet. Her ser du noen av våre stillinger for øyeblikket.

Ledige stillinger

Vil du ha karriere
som selger?

Vil du få en karriere som selger, og etterhvert bygge ditt eget salgsteam, men samtidig tjene mye penger? Da tror vi at du er riktig person.

Provisjons
selger

Motiveres du av høy omsetning og frihet under ansvar? Er du selvstendig og klarer å motivere deg selv? Du kan jobbe fra hvor som helst. Les mer her

Provisjons selger i
Oslo

Motiveres du av høy omsetning og frihet under ansvar? Er du selvstendig og klarer å motivere deg selv? Du kan jobbe fra hvor som helst, men vi ønsker at du fokuserer kun på bedrifter i Oslo. Les mer her

Lurer du på mer
om stillingene våre?

Vi er alltid på utkikk etter kloke hoder. Vil du ha en prat med oss før du søker jobb, kan du sende oss en melding eller ringe oss
Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.