App

En app kan brukes til mye. Har dere en strategi for hva app´en skal gjøre for kundene?
synlighet
Har du et ønske om en app, så har vi utviklere til å lage den for deg.

Det kommer helt an på hva appen skal gjøre og hvilke funksjoner appen skal ha. Utvikling av app faktureres for tiden det tar å utvikle. Det fins ferdige maler for app som koster noen tusen kroner til store kraftfulle apper som koster mye mer. Det viktigste er at vi har en riktig strategi for utvikling. Book en kort prat med oss på telefon slik at vi finner ut om det er aktuelt for deg.

En app må først og fremst ha et formål og gi en verdi til kundene dine. Man kan lage app til Android, iOS, Web eller som passer til alle. Klikk her for å finne en ledig tid til å prate med en av oss på telefonen, så vi for vite litt mer om hva app´en skal gjøre.

Ja vi kan hjelpe dere med å lage app, enten om den skal bare være for Android eller iOS eller begge. Vi anbefaler at dere finner en ledig tid for å prate med oss på telefon, ved å klikke her.

Ellers kan du ta kontakt med oss gjennom chatbot´n nederst til høyre i skjermen

En app kan ta alt fra noen uker å lage til flere måneder. Det viktigste er at du har en konkret plan for hva appen skal tilføre av verdi både for kundene dine og for bedriften din. Jo mer avansert appen er, jo lenger tid tar det.

Ja, det meste er mulig i dagens marked. Men for kostnadsbildet sin skyld, anbefaler vi at du gjøre det riktig med en gang, slik at du slipper doble kostnader. Book en kort prat på telefon med oss, så finner vi ut om det er aktuelt for deg.

App for iOs og Android

Du har sikkert, som mange andre bedrifter, gått med tanker om at en app til bedriften kan være et steg i riktig retning? Det er mange apper ute på app-markedsplassene, og flere bedrifter får sin egen app.  

Ønsker om en app bør starte med at dere har en idé om hva denne kan gjøre for kundene deres, og hvilken merverdi kundene deres får med den. Men like viktig er hva den kan gjøre for dere.  

 


Det er ingen vits å ha en app bare for å ha den. Mange bruker en app fordi du kan ha mer kontroll på målgruppen og kunder, ved at du kan holde de varme med push-meldinger, og nyttig informasjon. Enn vanlig løsning er at appen fungerer som kundeklubb og tilbud til faste kunder.  

 

Ønsker du å prate med oss?

Ofte er det enklest å bare få svar på det du lurer på med en gang.

Book en tid til å prate med en av våre rådgivere hvis du har spørsmål om utvikling av app. 

App for nettbutikk

Hvis du selger produkter på nett gjennom en nettbutikk, kan en app være en smart vei å gå. Her kan du samle alle kundene dine i appen, og sende de varsel på når du har gode tilbud.

Du kan kommunisere med kundene dine på en helt annen måte enn gjennom kun en nettbutikk fordi du har kundene dine inne i ditt “univers”. Kundene har lagret all sin informasjon i appen, og kjøpsprosessen vil være enklere for dem.

Hva kan du bruke en app til?

 • Nettbutikk
 • Kommunikasjon
 • Kunde klubb eller lojalitets program
 • Push-varsler
 • Betalingsmiddel
 • Bestilling av produkter i butikken eller kiosken

Mulighetene med en app er mange, og de viktigste spørsmålene er What´s in it for kunden? og What´s in it for you?

Vil du at vi ringer deg?

  Ved å bruke dette skjema, godtar du at vi kan kontakte deg, og lagre data.


  Hva kan en app gjøre?

  En god app bør først og fremst ha et formål. Du må vite hvorfor du ønsker å ha en app til bedriften deres. Driver du for eksempel en nettbutikk som selger interiørartikler til hus og hjem, kan det være en idé å bruke appen til å selge disse varene, slik at nettbutikken din og appen fungerer på samme måte. Du kan da også sende nyhetsbrev og bilder til inspirasjon til dine faste kunder, som du har i systemet ditt.

  Driver du en bedrift som leier ut sykler til befolkningen i byen, kan det være smart å kunne “låse opp” sykkelen med appen, slik at de som skal leie den kan hente sykkelen utenom åpningstider. Da kan kundene dine også betale for leieforholdet gjennom appen

  Driver du et kontorfellesskap, og leier ut kontorer til småbedrifter, som kan komme og gå når de vil, kan det være smart med en app som kan låse opp inngangsdøren eller kontorlokalene. Leietakerne kan reservere og betale for leie av møterom, og kanskje til og med bestille kaffe og annet til møtet med sine kunder.

  App til bedriften deres

  Nå som dere har kommet så langt på vei som at dere vurderer en app til bedriften, er det smart å avtale et møte med oss. Her kan vi diskutere hvilke muligheter dere har, og hvordan prosessen er videre. Det dukker ofte opp viktige spørsmål man ikke har tenkt på tidligere, og funksjoner man lurer på hvordan man løser.

  Cross-platform-app

  Cross-platform-utvikling hjelper deg å lage to eller flere apper med samme funksjonalitet tilpasset forskjellige plattformer (Android, iOS eller Windows hovedsakelig). Tilnærmingen er kostnadseffektiv og mindre tidkrevende en native-apputvikling fordi utviklerne kan gjenbruke koden, og de slipper å utføre samme programmering flere ganger.

  Få hjelp med app til bedriften

  Sitter dere med kun en tanke om en app løsning, eller har dere et konkret ønske om funksjoner for en app, så kan vi hjelpe til. Vi har kreative hoder, og mye tanker om hvordan vi skal løse behovet ditt.

  Avtal et møte med oss, slik at vi kan ta en prat om veien videre. 

  Viktige faktorer
  Hva er viktig å tenke på før du setter i gang en prosess for app til bedriften?
  Hva skal appen gjøre?
  0%
  Finnes det en lik løsning?
  0%
  Vil den bli brukt?
  0%
  Det beste er å få hjelp av profesjonelle.
  Kontakt oss om du lurer på noe eller ønsker hjelp til strategi og annonsering
  Send oss en melding
  Er behovet ditt en ny nettside, strategi eller ønsker du hjelp til annonsering? Avtal et møte med oss så skal vi hjelpe deg.


   Vi lover å ikke spamme deg, men heller sende deg nyttig informasjon

   Personvern Preferanser
   Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.