Salgs Agent

Trigges du av høy provisjon og frihet? Da kan du jobbe som salgsagent for oss.
synlighet
Dette er vårt selskap
Bambus Communication
Vi hjelper bedrifter med økt vekst go synlighet på nett og for sine riktige målgrupper. Nøkkelen er å gjøre det enkelt for kunden og kundens kunder.

Vi er på utkikk etter deg som kan bidra til vekst, og som trigges av å jobbe på ren og høy provisjonsbasert inntekt, og som ser for seg en fremtid i selskapet.
Bambus AS drives under merkevaren Bambus Communication. Vi er et nytt og innovativt markeds- og kommunikasjonsbyrå, og jobber med annonsering i merkevarer som Google, Facebook, Instagram, samt utvikling av nettsider, nettbutikker og mobilapper. I tillegg selger vi kurs innen markedsføring og salgskurs.

Er du en som er resultatorientert, har et sterkt konkurranseinstinkt og motiveres til å yte det lille ekstra? Bambus Communication ser etter et digitalt hode som skal jobbe som digital rådgiver for små og store annonsører. Hos oss vil du få en variert hverdag, kompetente kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir høyt verdsatt. Vi er selv i vekst og trenger deg til å dra byrået til neste nivå!

Vi søker etter deg som ønsker en karriere innen salg, trigges av prestasjonsbasert lønn.

Du er initiativrik og drives av å oppnå gode resultater. Som selger hos hos oss må du brenne for å oppnå budsjett gjennom å kunne arbeide strukturert og målrettet. Lykkes du med salg i Bambus Communication kan du få muligheten til å bygge ditt egen salgsteam.

Som selger hos Bambus Communication vil du oppleve et høyt tempo, spennende hverdag og møte mange nye mennesker.

Stillingene er på konsulentbasis med fleksibel arbeidstid og sted, men primært mandag til fredag fra kl. 08.00 – 16.00. Stillingen krever at du er selvgående og er ansvarlig for egen inntekt. Du er også ansvarlig for du fakturerer avtalt prosent av utfakturert omsetning per måned, med utbetaling påfølgende måned. Stillingen er kun provisjonsbasert, men meget gode provisjonstrinn.

Arbeidsoppgaver:

Møtebooking, møter/ online-møter, nysalg, oppfølging og rådgiving dine egne kunder
Opparbeide deg egen kundeportefølje
Bidra til analyse av markedet og legge strategier for å øke bunnlinjen til våre kunder
Kartlegging og forvaltning av kundenes forretningsmål
Overordnet budsjett- og strategi ansvar for egne kunder
Koordinere kundeleveranser i samarbeid med vår fagavdeling
Bidra til at vi sammen når kundens målsetninger til enhver tid
Konseptutvikling og komme nye forbedrede ideer for dine egne kunder

Vi tror at du:

Har erfaring (minimum 1-2 år) som medierådgiver, konsulent eller selger
Kjenner reklame- og mediemarkedet, e-handel og/eller IT/Teknologi-konsulentbransjen godt, og du kan vise til gode salg og konsulent-resultater i ditt arbeid
Har en strategisk forretningsforståelse
Er strukturert og resultatorientert
Har god gjennomføringsevne og er en DO´er
Er en god relasjons- og nettverksbygger
Har gode presentasjonsegenskaper
Er en god lytter, har lyst til å lykkes i team og ser verdien av å samarbeide med andre.
Er komfortabel med, eller kjenner til Google Analytics, Google Ads, Google Workspace (Google G-Suite), Facebook Business Manager, Google Tag Manager, Google Search Console, WordPress, WooCommerce
Trigges av meget god provisjonsbasert inntekt.

I Bambus Communication jobber vi for å skape en trygg og god arbeids sted med fokus på folka og forretningsresultater for våre kunder, derfor tilbyr vi:

Et innovativt digitalt miljø med svært gode karrieremuligheter
En spennende hverdag
En sentral og utfordrende rolle i et av Norges sterkeste fagmiljøer innen digital kommunikasjon, markedsføring og teknologisk-utvikling
Gode utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø
Et hyggelig arbeidsmiljø med fremoverlente kolleger
Meget gode provisjonsbetingelser (
Fleksibel arbeidstid og sted (jobb gjerne hjemme)

Kjenner du at stillingsbeskrivelsen motiverer deg? Send oss søknaden din så raskt som mulig, da vi vurderer kandidater og kaller inn til intervjuer fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kjenner du at motivasjonen stiger, og vil vite mer?
Send inn skjema og med noen ord om deg selv, så tar vi kontakt med deg fortløpende og kaller deg inn til intervju om vi finner tonen. Vi er mer opptatt av deg som person enn at du skal være ferdig utlært. Fag kan læres, holdning og verdier er noe man har.


  Vi lover å ikke spamme deg, men heller sende deg nyttig informasjon

  JOBB MED OSS
  S

  Vi er alltid ute etter kloke hoder og sultne mennesker. Mennesker som virkelig ønsker å få fart på karrieren sin. For den rette kan dette bidra til personlig utvikling, men også lære mye. Finner vi riktig person, er vi åpen for å diskutere en mer sentral rolle i selskapet. Her ser du noen av våre stillinger for øyeblikket.

  Ledige stillinger

  Provisjons
  selger

  Motiveres du av høy omsetning og frihet under ansvar? Er du selvstendig og klarer å motivere deg selv? Du kan jobbe fra hvor som helst. Les mer her

  Lurer du på mer
  om stillingene våre?

  Vi er alltid på utkikk etter kloke hoder. Vil du ha en prat med oss før du søker jobb, kan du sende oss en melding eller ringe oss
  Personvern Preferanser
  Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.