Hev nivået, ta kurs hos oss.
Hold deg selv og dine ansatte oppdatert med kurs innen strategi, web, annonsering eller salg.
synlighet
Trenger du kurs?
Book et kurs for deg og dine ansatte

Vi elsker å jobbe med folk som har forståelse av vårt eget fag, men vi elsker enda mer å lære bort alt vi kan til andre.  

Vi holder kurs for flere personer og bedrifter, innen alle våre tjenester, og kan skreddersy et eget kurs for deres behov.  

 

 

Vi kan skreddersy krus basert på deres behov. Vår timespris er kr. 1 250,- eks mva.

Book gjerne en kort prat med oss ved  å klikke her, så vi får vite litt mer om behovet deres.

Kurs i Facebook annonsering (grunnleggende) koster fra kr 4 990,- eks mva per person, pluss eventuell kostnad om kurset skal skreddersys. Book gjerne en prat med oss på telefon ved å klikke her, slik at vi får vi te mer om behovet deres.

Kurs i Google annonsering (grunnleggende) koster fra kr 4 990,- eks mva per person, pluss eventuell kostnad om kurset skal skreddersys. Book gjerne en prat med oss på telefon ved å klikke her, slik at vi får vi te mer om behovet deres.

Ja vi holder kurs i Facebook annonsering, og kan lære deg mer om annonsering. Book gjerne en kort prat med oss ved  å klikke her, så vi får vite litt mer om behovet deres.

Eller kontakt oss i chatbot´n nederst til til høyre i skjermen.

Ja vi holder kurs i Google annonsering, og kan lære deg mer om annonsering. Book gjerne en kort prat med oss ved  å klikke her, så vi får vite litt mer om behovet deres.

Eller kontakt oss i chatbot´n nederst til til høyre i skjermen.

Finn oversikt over kurs og kontakt oss

Når vi har konkrete tider for kurs, legges det ut her

Vi tar i mot bestillinger på kurs innen annonsering fortløpende, så ta kontakt med oss for å ta en prat om hvilket behov dere har i bedriften deres.

Hvilke kurs kan du få hos BAMBUS?

Vil du prate med en av oss?

Vi anbefaler å avtale en tid på telefon eller Zoom slik at vi får høre mer om hvilket behov dere har. Finn en ledig tid her.

Vil du vite mer først?

Legg igjen telefonnummer så ringer vi deg
VÅRE KURS
KURS I GOOGLE ANNONSERING
Bli bedre på Google og annonsering i søkemotorer. Forstå hvordan du annonserer smartere.
KURS I FACEBOOK ANNONSERING
Bli bedre på Facebook og annonsering i sosiale medier. Forstå hvordan du annonserer smartere.
SALGSKURS FOR SELGERE OG SALGSTEAM
Bli en bedre, tryggere og mer motivert selger enn du var. Kjenn på trygghet og salgsglede
Kurs
Hva sier andre om samarbeidet med oss?
Lars A Experience
Lars Adolfsen
The Lars A Experience
Business Consultant, Sales Trainer & Performance Coach

Jeg er glad for å gi en referanse til Ole Christian.

Jeg har ved flere anledninger brukt hans konsulenttjenester, webdesign, markedsplan og strategi. Han fremstår både veldig profesjonell og fullstendig informert om våre behov og ønsker som bedrift.

Han forlot individene og teamene våre inspirerte og selvsikre.

Jeg vil ikke nøle med å bruke tjenestene hans igjen, han vil gi verdi til hvilken organisasjon han går inn i.

markedsføring
Stein Tråseth
Takstsenteret Innlandet AS
Daglig leder

Vi valgte Bambus til å hjelpe oss med annonser på Facebook og Google på grunn av kompetansen. Annonsene har gitt meget gode resultater, og vi får stadig inn bestillinger av befaringer for takstoppdrag. Byrået kommer også stadig med gode anbefalinger og forslag til ting som kan gjøres enda bedre. Anbefales sterkt til andre.

Markedsføring
Erik Løhre Hunnestad
Seven Seas Marine-Parts
Eier

Dedikasjon til arbeidet og servicen har vært over all forventning. Alltid tilgjengelig når det trengs, og man får følelsen av at produktet/ kundetilfredsheten går foran alt annet. Anbefales på det sterkeste til andre.

last ned
Yngve Nadheim
Advokat Nadheim AS
Eier

Topp synlighet på Google er et must i vår bransje. Som innehaver av et lite advokatkontor er jeg avhengig av fagkyndig bistand for å spisse den digitale tilstedeværelsen optimalt. Dette byrået ivaretar denne på den beste måte, slik at rettssøkende publikum lettest kan ta kontakt. Vedlikehold og og oppdatering håndteres ekspeditt og samvittighetsfullt. Kapasiteten ved kontoret kan følelig konsentreres om den stadig økende oppdragsmengde. Bambus har min beste anbefaling.

Sjølingstad logo png
Julie Arntzen
Sjølingstad Snekkerverksted as
Markedsansvarlig

Vi valgte Bambus fordi vi var så fornøyd med den bra oppfølgingen vi fikk der Ole Christian jobbet før. Kampanjene som blir satt opp for oss, oppnår stadig gode resultater. Ikke minst setter vi pris på gode forslag til forbedringer som vi selv kan ta tak i for å oppnå god rangering hos Google. Dette gjør at vi føler at de lever opp til navnet sitt som Partner og Rådgiver.

SAMARBEID MED BAMBUS
La oss først avtale et møte der vi setter oss ned og avdekker hvor skoen trykker, og hvordan vi kan samarbeide!
Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.