Hev nivået, ta kurs hos oss.
Hold deg selv og dine ansatte oppdatert med kurs innen strategi, web, annonsering eller salg.
synlighet

Vil du også oppleve det samme som disse?

Det er deres markedsbudsjett det er snakk om når dere skal annonsere for å få nye kunder. Da er det viktig at den som forvalter pengene deres sørger for at dere kan holde pulsen nede. Andre kunder er fornøyde, og der kan du også bli, så hvis du ikke er gift med nåværende partner, så syns vi at vi først prater litt sammen på telefon før vi går videre, så sjekk hvilke tider du kan treffe oss, og book selv et kort telefonmøte.

Trude -Hansen
2022-02-09
Vi er kjempefornøyd med hjelpen vi i Creative Living har fått av Ole Christian i Bambus. Han er kreativ, har mye kompetanse både når det gjelder markedsføring og SoMe. Vi anbefaler Bambus på det varmeste.
Erik løhre
2022-01-27
Ypperlig service over lang tid. Anbefales på det sterkeste!
Andreas Melander
2022-01-26
Veldig bra kvalitet, responsiv og følger oss alltid opp på en profesjonell måte! Share Spaces AS
waqar
2022-01-26
Du må lete lenge for å finne et firma med gode løsninger, oppfølgninger og service. Dette firma kom på banen fort med gode løsninger etter ønske. Kan trygt anbefale Bambus.
Trenger du Facebook kurs, Google kurs eller salgskurs?
Book et kurs for deg og dine ansatte

Vi elsker å jobbe med folk som har forståelse av vårt eget fag, men vi elsker enda mer å lære bort alt vi kan til andre.  

Vi holder kurs for flere personer og bedrifter, innen alle våre tjenester, og kan skreddersy et eget kurs for deres behov.  

 

 

Vi kan skreddersy krus basert på deres behov. Vår timespris er kr. 1 250,- eks mva.

Book gjerne en kort prat med oss ved  å klikke her, så vi får vite litt mer om behovet deres.

Kurs hos oss kan skreddersys etter kundens behov. Book gjerne en prat med oss på telefon ved å klikke her, slik at vi får vi te mer om behovet deres.

Kurs hos oss kan skreddersys etter kundens behov. Book gjerne en prat med oss på telefon ved å klikke her, slik at vi får vi te mer om behovet deres.

Ja vi holder kurs i Facebook annonsering, og kan lære deg mer om annonsering. Book gjerne en kort prat med oss ved  å klikke her, så vi får vite litt mer om behovet deres.

Eller kontakt oss i chatbot´n nederst til til høyre i skjermen.

Ja vi holder kurs i Google annonsering, og kan lære deg mer om annonsering. Book gjerne en kort prat med oss ved  å klikke her, så vi får vite litt mer om behovet deres.

Eller kontakt oss i chatbot´n nederst til til høyre i skjermen.

Finn oversikt over kurs og kontakt oss

Vi tar i mot bestillinger på kurs innen annonsering fortløpende, så ta kontakt med oss for å ta en prat om hvilket behov dere har i bedriften deres.

Hvilke kurs kan du få hos BAMBUS?

Vil du prate med en av oss?

Vi anbefaler å avtale en tid på telefon eller Zoom slik at vi får høre mer om hvilket behov dere har. Finn en ledig tid her.

Vil du vite mer først?

Legg igjen telefonnummer så ringer vi deg

  Ved å bruke dette skjema, godtar du at vi kan kontakte deg, og lagre data.


  VÅRE KURS
  KURS I GOOGLE ANNONSERING
  Bli bedre på Google og annonsering i søkemotorer. Forstå hvordan du annonserer smartere.
  KURS I FACEBOOK ANNONSERING
  Bli bedre på Facebook og annonsering i sosiale medier. Forstå hvordan du annonserer smartere.
  SALGSKURS FOR SELGERE OG SALGSTEAM
  Bli en bedre, tryggere og mer motivert selger enn du var. Kjenn på trygghet og salgsglede
  Kurs
  Hva sier andre om samarbeidet med oss?
  Lars A Experience
  Lars Adolfsen
  The Lars A Experience
  Business Consultant, Sales Trainer & Performance Coach

  Jeg er glad for å gi en referanse til Ole Christian.

  Jeg har ved flere anledninger brukt hans konsulenttjenester, webdesign, markedsplan og strategi. Han fremstår både veldig profesjonell og fullstendig informert om våre behov og ønsker som bedrift.

  Han forlot individene og teamene våre inspirerte og selvsikre.

  Jeg vil ikke nøle med å bruke tjenestene hans igjen, han vil gi verdi til hvilken organisasjon han går inn i.

  markedsføring
  Stein Tråseth
  Takstsenteret Innlandet AS
  Daglig leder

  Vi valgte Bambus til å hjelpe oss med annonser på Facebook og Google på grunn av kompetansen. Annonsene har gitt meget gode resultater, og vi får stadig inn bestillinger av befaringer for takstoppdrag. Byrået kommer også stadig med gode anbefalinger og forslag til ting som kan gjøres enda bedre. Anbefales sterkt til andre.

  Markedsføring
  Erik Løhre Hunnestad
  Seven Seas Marine-Parts
  Eier

  Dedikasjon til arbeidet og servicen har vært over all forventning. Alltid tilgjengelig når det trengs, og man får følelsen av at produktet/ kundetilfredsheten går foran alt annet. Anbefales på det sterkeste til andre.

  last ned
  Yngve Nadheim
  Advokat Nadheim AS
  Eier

  Topp synlighet på Google er et must i vår bransje. Som innehaver av et lite advokatkontor er jeg avhengig av fagkyndig bistand for å spisse den digitale tilstedeværelsen optimalt. Dette byrået ivaretar denne på den beste måte, slik at rettssøkende publikum lettest kan ta kontakt. Vedlikehold og og oppdatering håndteres ekspeditt og samvittighetsfullt. Kapasiteten ved kontoret kan følelig konsentreres om den stadig økende oppdragsmengde. Bambus har min beste anbefaling.

  Sjølingstad logo png
  Julie Arntzen
  Sjølingstad Snekkerverksted as
  Markedsansvarlig

  Vi valgte Bambus fordi vi var så fornøyd med den bra oppfølgingen vi fikk der Ole Christian jobbet før. Kampanjene som blir satt opp for oss, oppnår stadig gode resultater. Ikke minst setter vi pris på gode forslag til forbedringer som vi selv kan ta tak i for å oppnå god rangering hos Google. Dette gjør at vi føler at de lever opp til navnet sitt som Partner og Rådgiver.

  Vil du vite mer om kurs fra oss? 
  Send oss en melding
  Er behovet ditt en kurs innen Facebook, Google, salg? Avtal et møte med oss så skal vi hjelpe deg.


   Vi lover å ikke spamme deg, men heller sende deg nyttig informasjon

   Personvern Preferanser
   Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.