Salgskurs for selgere
Delta på salgskurs og bli en bedre og tryggere selgere, nå dine salgsbudsjetter og finn tilbake gleden i salg.
synlighet
Trenger dere salgskurs?
Book salgskurs for dine selgere

Salg er i utgangspunktet noe man har i seg fra før. Det er noe som faller naturlig for mange.  

Men selv de mest naturlige selgerne har behov på salgskurs og påfyll. En selger er aldri ferdig utlært, og er kun et menneske. En selger kan lett miste motivasjonen. Løsningen kan være så enkel som å delta på et kurs.

Vi skreddersyr salgskurs for bedriften din etter hva behovet deres er og hvor mange selgere dere har. Klikk her for å kontakt oss og få svar på det du lurer på innen salgskurs.

Det kommer helt an på hva behovet til bedriften deres er. Mange trenger grunnleggende salgsteknikk, mens andre trenger mer spesifikt fokus på for eksempel hvordan håndtere innvendinger.
Vi legger tilrette for alle kunder og kursdeltakere, og tilpasser oss dere. Derfor vil de fleste kurs være skreddersydd per kurs.

Dere kan forvente en god blanding av grunnleggende teori, gruppeoppgaver, rollespill og praktisk læring. Dette blir tilpasset hver bedrift etter hvor stort behovet deres er.

Varigheten på et salgskurs varierer. Men i utgangspunktet holder vi kurs fra kl 09 – 15 inkludert pauser og lunsj. Er behovet deres større eller dere ønsker oppfølging over en periode, så vil det selvfølgelig være lenger, og vi tilpasser oss deres behov. Prisen vil dermed også være høyere.

Vil du vite mer først?

Legg igjen nummeret ditt så ringer vi deg

  Ved å bruke dette skjema, godtar du at vi kan kontakte deg, og lagre data.


  Salgskurs

  Hva kan dere forvente av et salgskurs hos oss?

  Vi skreddersyr salgskurs for hver kunde, og hva behoved til hver kunde er. Det blir også tilpasset til hvilken type bedrift dere er og hvilken bransje dere er i. Deltakerne vil få en introduksjon til kurset, påfyll, inspirasjon og motivasjon. Men viktigst av alt er at deltakerene skal føle mestring og ha det gøy på salgskurs. Vårt mål er at selgerne skal gå ut av salgskurset og føle at de har lyst til å sette i gang med salgsoppgavene med en gang, og føle at de skal bli den beste selgeren. 
  Lengden på et salgskurs vil vare fra én dag til flere uker. Det kommer helt an på ditt behov som bedriftsleder. Vår jobb er å lære dine selgere bedre holdninger, teknikker, trygghet og motivasjon til å prestere bedre som selger hos din bedrift. 

  Hva inneholder et salgskurs?

  Vårt mål er at selgere skal gå ut fra våre salgskurs med økt motivasjon og trygghet for salg, enten der gjelder telefonsalg, account salg, rådgiving, produktsalg eller tjenestesalg. Det er alfa & omega at en selger er trygg på selg selv, og sine salgsoppgaver. 
  • Rett mental innstilling
  • Motivasjon
  • Grunnleggende salgsteknikk
  • Rollespill
  • Innvendinger
  • Forberedelser
  • Proaktivitet
  • Holdning
  • Oppfølging
  • Leadsgenerering
  salgskurs
  Kurs
  Hva sier andre om samarbeidet med oss?
  Lars A Experience
  Lars Adolfsen
  The Lars A Experience
  Business Consultant, Sales Trainer & Performance Coach

  Jeg er glad for å gi en referanse til Ole Christian.

  Jeg har ved flere anledninger brukt hans konsulenttjenester, webdesign, markedsplan og strategi. Han fremstår både veldig profesjonell og fullstendig informert om våre behov og ønsker som bedrift.

  Han forlot individene og teamene våre inspirerte og selvsikre.

  Jeg vil ikke nøle med å bruke tjenestene hans igjen, han vil gi verdi til hvilken organisasjon han går inn i.

  markedsføring
  Stein Tråseth
  Takstsenteret Innlandet AS
  Daglig leder

  Vi valgte Bambus til å hjelpe oss med annonser på Facebook og Google på grunn av kompetansen. Annonsene har gitt meget gode resultater, og vi får stadig inn bestillinger av befaringer for takstoppdrag. Byrået kommer også stadig med gode anbefalinger og forslag til ting som kan gjøres enda bedre. Anbefales sterkt til andre.

  Markedsføring
  Erik Løhre Hunnestad
  Seven Seas Marine-Parts
  Eier

  Dedikasjon til arbeidet og servicen har vært over all forventning. Alltid tilgjengelig når det trengs, og man får følelsen av at produktet/ kundetilfredsheten går foran alt annet. Anbefales på det sterkeste til andre.

  last ned
  Yngve Nadheim
  Advokat Nadheim AS
  Eier

  Topp synlighet på Google er et must i vår bransje. Som innehaver av et lite advokatkontor er jeg avhengig av fagkyndig bistand for å spisse den digitale tilstedeværelsen optimalt. Dette byrået ivaretar denne på den beste måte, slik at rettssøkende publikum lettest kan ta kontakt. Vedlikehold og og oppdatering håndteres ekspeditt og samvittighetsfullt. Kapasiteten ved kontoret kan følelig konsentreres om den stadig økende oppdragsmengde. Bambus har min beste anbefaling.

  Sjølingstad logo png
  Julie Arntzen
  Sjølingstad Snekkerverksted as
  Markedsansvarlig

  Vi valgte Bambus fordi vi var så fornøyd med den bra oppfølgingen vi fikk der Ole Christian jobbet før. Kampanjene som blir satt opp for oss, oppnår stadig gode resultater. Ikke minst setter vi pris på gode forslag til forbedringer som vi selv kan ta tak i for å oppnå god rangering hos Google. Dette gjør at vi føler at de lever opp til navnet sitt som Partner og Rådgiver.

  SALGSLKURS HOS BAMBUS

  Hvem er salgskurset for?

  Vårt salgskurs er for alle bedrifter og selgere som selger varer eller tjenester for en bedrift. Vi tilrettelegger kurset basert på behov og målsetninger. Salgsorganisasjoner med 50 selgere eller små selskaper med 3-4 selgere kan delta. Kurset er for deg som ønsker å bli flinkere til å gjennomføre din salgs hverdag, nå dine salgs budsjetter og bli en bedre selger

  Undervisningen veksler mellom forelesning, diskusjon, rollespill og gruppearbeid.

   

  KURSHOLDERE HOS BAMBUS

  Erfaring

  Vi har jobbet med alt fra telefonsalg, telekommunikasjon, abonnementer på kosttilskudd, salg av klær i butikk til annonsesalg og medietjenester. Vi har jobbet med store bedrifter som Phonero, Telia, Telenor,  Eniro (Gulesider), og markedsførings selskaper i Norge.

  Vi har gått salgsskolen i Eniro med omfattende trening innen salgsteknikk, håndtering av innvendinger, løsningssalg, baklengssalg, rådgivende salg og salgscoaching.

  I tillegg holder vi oss selv oppdatert og deltar på samlinger og seminarer for selgere for å til enhver tid være best mulig oppdatert.

  Kontakt oss om du lurer på noe om salgskurs
  Send oss en melding
  Er du selger og ønske å bli bedre, eller har du en salgsavdeling som trenger faglig påfyll? Kontakt oss.


   Vi lover å ikke spamme deg, men heller sende deg nyttig informasjon

   Personvern Preferanser
   Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.