Om oss
BAMBUS Communication er til for å hjelpe bedrifter med økt synlighet for riktig målgruppe. Vår nøkkel er å gjøre det enkelt.
synlighet

Vil du også oppleve det samme som disse?

Det er deres markedsbudsjett det er snakk om når dere skal annonsere for å få nye kunder. Da er det viktig at den som forvalter pengene deres sørger for at dere kan holde pulsen nede. Andre kunder er fornøyde, og der kan du også bli, så hvis du ikke er gift med nåværende partner, så syns vi at vi først prater litt sammen på telefon før vi går videre, så sjekk hvilke tider du kan treffe oss, og book selv et kort telefonmøte.

Trude -Hansen
2022-02-09
Vi er kjempefornøyd med hjelpen vi i Creative Living har fått av Ole Christian i Bambus. Han er kreativ, har mye kompetanse både når det gjelder markedsføring og SoMe. Vi anbefaler Bambus på det varmeste.
Erik løhre
2022-01-27
Ypperlig service over lang tid. Anbefales på det sterkeste!
Andreas Melander
2022-01-26
Veldig bra kvalitet, responsiv og følger oss alltid opp på en profesjonell måte! Share Spaces AS
waqar
2022-01-26
Du må lete lenge for å finne et firma med gode løsninger, oppfølgninger og service. Dette firma kom på banen fort med gode løsninger etter ønske. Kan trygt anbefale Bambus.
BAMBUS Communication
Hva er Bambus Communication?
Bambus Communication er til for å hjelpe bedrifter med å bedre resultater. Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg som kunde, og enkelt for din målgruppe å forstå budskapet ditt.
Alt starter med valg av riktig strategi slik at vi vet hvem målgruppen din er, for å vite hvem vi skal prate med, hvordan vi skal prate til de, og hvilke kanaler målgruppen din benytter seg av. I et stadig voksende og uoversiktlig marked er det blitt mer og mer viktig å balansere deres sårbare markedsbudsjett. Men det viktigste av alt er å være tålmodig, ha utholdenhet – etter at strategien er lagt. Når vi følger denne planen kan vi enkelt evaluere og optimalisere for å oppnå resultatene du ønsker deg.
Paralellen til bambus treet lærer oss om tålmodighet, tro, utholdenhet, vekst og utvikling og viktigere… menneskelig potensial! Som en hvilken som helst plante krever det å pleie bambus treet – vann, fruktbar jord, solskinn.
Strategien og markedsplanen må være forankret i bedriftens ledelse og målsetninger. Derfor et det viktig at alle i bedriften er med å dra lasset i samme vei..
Vår reise startet for mange år siden da vi startet med god gammeldags telefonsalg av Dine penger bladet og fikk sansen for salg. Deretter gikk turen innom salg av mobilabonnement og strøm, og jobb i butikker i klesbransjen. Alvoret innen salg og annonsering startet for alvor i 2005 da Eniro Norge stod for tur, og salg av annonser til bedrifter var hovedoppgavene i noen år.
Etterhvert som markedet endret seg og mediebyråene kom på banen for å hjelpe bedrifter med å bruke markedsbudsjettet sitt bedre, så mange at dette kom til å være fremtiden for selgere. Mange av oss beveget seg over til denne bransjen, etter en tur innom radioreklame for P4 for å lære litt mer om andre måter å annonsere på.
Livet i byrå verden startet i 2011 da eier av BAMBUS startet sin første jobb som rådgiver og endelig fikk hjelpe bedrifter med mer effektiv måte å annonsere på. Da hadde annonser på nett blitt et førstevalg, og det var en kamp om å komme seg høyt opp på Google. I denne tiden ble det brukt mye tid sammen med folkene som bedrifter ikke ser så mye til. Nemlig de som faktisk sitter å sørger for at nettsiden dukker opp i søkemotorene, de som lager annonser, søkeord, og nettsider.
Etter god opplæring og gode resultater, var tiden moden for å drive eget byrå, for å hjelpe bedrifter med mer effektiv annonsering. Vi tok med oss videre det vi hadde lært, det vi mente var god måte å jobbe på, og skrotet det vi ikke likte. Vi startet med å lære hvordan man annonserer effektivt på sosiale medier, Google, søkemotoroptimalisering og utvikling av nettsider, nettbutikker og apper, og resultatet er at vi nå har tilknyttet og seriøse og trygge samarbeidspartnere som kan levere meget gode produkter til kunden.
2001
Salgskarrieren startet etter millitæret

Etter endt befalsskole startet jobben som telefonselger

2002
Retail og telefonsalg til bedrifter

Hverdagen ble en annen og kombinert jobb som selger til bedrifter og jobb i butikk

2005
Annonsesalg til bedrifter

Salgskarriere startet for alvor med annonsesalg til bedrifter

2011
Inntog i mediebyrå verden

Forsmaken på mediebyrå verden startet og kunnskapen økte

2011-2018
Økt kunnskapsnivå innen markedsføring

Utallige timer sammen med utviklere og performance managere for å lære mye

2018
Steget ut i egen bedrift som byrå

Herfra har kunnskapsnivået økt og vi har lært mye underveis. Resultatet er at vi er trygge på hvordan vi kan hjelpe deg på en god måte.

JOBB MED EKSPERTER
Har du et behov for hjelp eller en konkret case? Ta kontakt med oss!
BAMBUS Communication
Lurer du på mer?
Det er alltid smart å vurdere hvem man skal jobbe sammen med! Her svarer vi på noen enkle spørsmål.

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss erfaring innen flere bransjer og har fått en god forståelse av alt fra kjøps prosesser, kundereisen, hvilken annonsering som fungerer for hvilken type bedrift.

Vi har brukt utallige timer sammen med de som faktisk gjør jobben med nettsider, annonser i sosiale medier, annonser på google, strategier og alt som skal til for at bedriften din skal lykkes på nett.

Vi holder oss alltid oppdatert på hvilke trender som fins, og nye måter å treffe kunder på. Vi tar kurs og sertifiseringer som skal til for at du blir fornøyd med hver investerte krone i markedsbudsjettet ditt.

Det første vi må gjøre er å sette oss ned sammen for å avklare hvor skoen trykker. Ofte finner vi ut av behov som kunden ikke var helt klar over selv. Etter møtet er det klart for å finne ut om det faktisk er riktig at vi jobber sammen.

Ser vi at vi kan bidra positivt med strategier og annonsering for bedriften din, inngår vi en avtale for tiden fremover. Vi ønsker i utgangspunktet langsiktige samarbeid fordi annonsering ikke er en quick-fix, men resultater kommer basert på strategisk jobbing.

Vi starter alltid et samarbeid med en byråavtale og en markedsstrategi. Byråavtalen forteller deg at vi er deres eksterne markedsavdeling, og bistand for markedssjefen eller bedriftseier, og vi setter av avtalt antall timer for oppfølging og møter hver måned.
Markedplanen og strategien legger grunnlag for publiseringsplanen og annonsering.

Vi er dedikerte og genuint interessert i faget innen strategier, bedrifts rådgiving og annonsering. Vi lykkes først når du lykkes, og vi legger derfor ned mye arbeid i å gjøre deg fornøyd.

Endel av dette er at vi vil følge deg opp som markedssjef eller bedriftseier, slik at du til enhver tid er oppdatert på hva vi gjør, hva som har blitt gjort, og hva som skal gjøres. Selv om mye av dette kommer frem i markedsplanen, så skal du fokusere på din jobb, så oppdaterer vi deg med jevne mellomrom.

Vi ønsker at vi skal kunne møtes hvertfall en gang per måned, men gjerne oftere, for å oppdatere deg på hva som gjøres. Vi vil også innimellom utfordre deg til å tenke litt nytt hvis vi ser at det er smart. Vi vil også komme med anbefalinger der det er behov for det.

Er du klar for å ta første steg med å inngå et samarbeid? Ta kontakt med oss.

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.