Kontakt

Vi ønsker å hjelpe deg med det behovet du har. Avtal et møte med oss.
synlighet

Vil du også oppleve det samme som disse?

Det er deres markedsbudsjett det er snakk om når dere skal annonsere for å få nye kunder. Da er det viktig at den som forvalter pengene deres sørger for at dere kan holde pulsen nede. Andre kunder er fornøyde, og der kan du også bli, så hvis du ikke er gift med nåværende partner, så syns vi at vi først prater litt sammen på telefon før vi går videre, så sjekk hvilke tider du kan treffe oss, og book selv et kort telefonmøte.

Trude -Hansen
2022-02-09
Vi er kjempefornøyd med hjelpen vi i Creative Living har fått av Ole Christian i Bambus. Han er kreativ, har mye kompetanse både når det gjelder markedsføring og SoMe. Vi anbefaler Bambus på det varmeste.
Erik løhre
2022-01-27
Ypperlig service over lang tid. Anbefales på det sterkeste!
Andreas Melander
2022-01-26
Veldig bra kvalitet, responsiv og følger oss alltid opp på en profesjonell måte! Share Spaces AS
waqar
2022-01-26
Du må lete lenge for å finne et firma med gode løsninger, oppfølgninger og service. Dette firma kom på banen fort med gode løsninger etter ønske. Kan trygt anbefale Bambus.
Kontakt oss om du lurer på noe eller ønsker hjelp til strategi og annonsering
Send oss en melding
Er behovet ditt en ny nettside, strategi eller ønsker du hjelp til annonsering? Avtal et møte med oss så skal vi hjelpe deg.

Book et møte med oss

For å booke et møte med en ekspert, vennligst finn ledig tid, og fyll ut skjema for å avtale møtet.


  Vi lover å ikke spamme deg, men heller sende deg nyttig informasjon

  Bambus Communication
  Kontakt informasjon
  Enten du ønsker bistand til ny markedsstrategi, annonsering, ny nettside, nettbutikk eller app, kan vi hjelpe deg. Ta kontakt med oss og avtal et møte!
  aDRESSE
  TELEFON
  EPOST
  Følg oss i sosiale medier
  I sosiale medier legger vi ut nyheter, informasjon og trender som kommer, pluss at du kan kontakte oss.
  Personvern Preferanser
  Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.