Vi hjelper med riktig strategi. 

Vi hjelper bedrifter med valg av riktig strategi for å få økt vekst, omsetning og økt synlighet for riktig målgruppe.
synlighet

Vil du også oppleve det samme som disse?

Det er deres markedsbudsjett det er snakk om når dere skal annonsere for å få nye kunder. Da er det viktig at den som forvalter pengene deres sørger for at dere kan holde pulsen nede. Andre kunder er fornøyde, og der kan du også bli, så hvis du ikke er gift med nåværende partner, så syns vi at vi først prater litt sammen på telefon før vi går videre, så sjekk hvilke tider du kan treffe oss, og book selv et kort telefonmøte.

Trude -Hansen
2022-02-09
Vi er kjempefornøyd med hjelpen vi i Creative Living har fått av Ole Christian i Bambus. Han er kreativ, har mye kompetanse både når det gjelder markedsføring og SoMe. Vi anbefaler Bambus på det varmeste.
Erik løhre
2022-01-27
Ypperlig service over lang tid. Anbefales på det sterkeste!
Andreas Melander
2022-01-26
Veldig bra kvalitet, responsiv og følger oss alltid opp på en profesjonell måte! Share Spaces AS
waqar
2022-01-26
Du må lete lenge for å finne et firma med gode løsninger, oppfølgninger og service. Dette firma kom på banen fort med gode løsninger etter ønske. Kan trygt anbefale Bambus.
Har dere en strategi?

Ja, vi kan hjelpe bedriften din med å lage en markedsplan og markedsstrategi. Det beste er om du tar kontakt med oss nedenfor, og finner en ledig tid til å prate på telefon.

En god strategi skal fungere som et kart. Du skal vite hva som skal gjøres, hvem som skal gjøre det, hvorfor det skal gjøres, og ikke minst når det skal gjøres.

En markedsplan eller strategi starter alltid med å avdekke eller definere deres målsetninger. Dette må være forankret i bedriftens ledelse og eiere. Fra der må det avklares hvilke ressurser som finnes i bedriften og hvordan roller kan fordeles. Til slutt må budsjett og publiserings plan fastsettes slik at dere kan sette planen ut i live. En markedsplan er ikke hugget i sten, men må kunne justeres etter behov. Book gjerne en prat med oss på telefon ved å klikke her, eller kontakt oss gjennom chatbot´n nederst til høyre i skjermen.

En publiseringsplan skal inneholde alt fra hvilket innhold som skal leveres, hvem som skal produsere dette, når det skal publiseres og ikke minst krever det at man følger planen. Viser det seg at rollefordelingen ikke fungerer, må dere ha mulighet til å gjøre endringer.

Hvilken markeds strategi må du velge?
Kjenner du deg igjen?
Ansvaret for bedriftens fremtidige inntekter, og dermed bedriftens økonomi. Hva skal du gjøre for å sørge for en kontinuerlig strøm av henvendelser? Henvendelser som gjør at salgsavdelingen hele tiden har varme leads de kan kontakte?Du har ansvar for salg og markedsføring i bedriften din og er avhengig av gode resultater, men resultatene blir ikke så gode som hverken du eller dine overordnede ønsker. Dere forsøker salgskurs for ansatte, annonser på Facebook, Google og LinkedIn, men likevel kommer det ikke nok leads inn til dere, slik at dere må bruke mye tid på å “cold calling”. Dette er ressurskrevende og tungt for selgerne dine.Enten har du valgt et byrå som ikke har startet i riktig ende, eller så bør du ta noen steg tilbake, lete i mappene på maskinen din, og se om dere har laget en markedsstrategi og publiseringsplan.

Ønsker du å prate med en rådgiver?

Oftest er det best å få svarene med en gang. Vi har hjulpet flere bedrifter med valg av riktig strategi.
Finn en ledig tid nedenfor for å ta en prat med en av våre rådgivere.

Hvorfor er det viktig med en strategi?

Markedet og trender endrer seg i rekordfart. Raskere nå enn tidligere. Derfor er det viktig at bedriften din prioriterer å velge en god strategi for annonseringen. Vi vet at det kreves både tid og interesse for å forstå hvordan man skal forstå, og følge disse trendene

Hva skal en god strategi inneholde?
Formål
Forretnings mål
Målgruppe
Organisering og implementering
Produksjon og publisering

Vil du at vi ringer deg?

  Ved å bruke dette skjema, godtar du at vi kan kontakte deg, og lagre data.


  Markedsstrategi

  Alle mennesker har en daglig rutine som gjør at han eller hun vet hvordan hodet skal organiseres. Først våkner du, du pusser tennene, du kler på deg og så videre. Så lenge du har en plan over dagen, føler du deg mer organisert og effektiv. Bedrifter trenger en plan eller en strategi, på lik linje som vanlige mennesker gjør. I det lange løp er en slik plan det samme som en strategi. En markeds strategi er vitalt for alle bedrifter og selskap som selger produkter eller tjeneste.

  Hva er en markedsstrategi?

  I følge definisjonen er markedsstrategi en langsiktig, fremtidsrettet tilnærming til planlegging med det grunnleggende målet å oppnå et bærekraftig konkurransefortrinn. Og hvorfor trenger vi en markedsstrategi og hvilke fordeler kan du få ved å lage en effektiv markedsstrategi?

  Retningslinjer som er tydelige


  Den viktigste og første delen i en bærekraftig markedsstrategi er at du har klare oppgaver og mål. Uten det vet man ikke hva som skal gjøres når. Dette koordinerer de ansatte mot et mål og et definert tidspunkt. Man må stille seg de rette spørsmålene. Hvordan skal trafikken til nettsiden økes? Hvordan skal produktene selges?


  Hvilke metoder og oppgaver å ta med i arbeidsflyten for å oppnå det ønskede resultatet? For å svare på alle disse spørsmålene trenger du en fokusert tilnærming angående målet ditt.

  Du trenger trinnvise instruksjoner om hva du skal gjøre. Her er din markedsføringsstrategi det viktigste verktøyet for å svare på spørsmålene. Det vil tegne retningslinjene for handlinger som er nødvendige for å utføre oppgavene.

  Rollefordeling


  Er det gjort mye arbeid, men likevel, ingen fremgang? Da er det viktig med et par steg tilbake og få på plass en markedsstrategi. En god strategi gjør at du kan dele opp oppgavene i mindre oppgaver, som er mer håndterbare, og definere roller for hver enkelt ansatt.

  På denne måten vil hver ansatt har en unik rolle i utførelsen av oppgaven. En slik strategi vil doble effekten av produksjonen, da ansatte vil ha en økt ansvarsfølelse og vil være mer villige til å prestere på sitt beste.

  Konkurranse

  Har ikke bedriften din en strategi? Da kan vi nesten garantere at konkurrentene dine står klare til å ta markedsandeler. Andeler som du burde ha. På grunn av den raske utviklingen innen teknologi og nyskapning har dette århundret ført til en økning av ideer og innovasjoner. Det er vanskelig å finne opp noe nytt fordi det kan virke som at alle ideer og konsepter allerede er skapt. Noen kan allerede ha funnet en mer effektiv måte å utføre eller selge nettopp dine tjenester eller produkter.

  “Drastiske tider krever drastiske tiltak”, er det noe som heter. Faktisk vil konkurrenter gjøre alt for å ta markedsandeler fra deg. Hva trenger du? Du trenger en strategi mot konkurrenter! Et tydelig veikart over hva du skal gjøre og hvordan du kan sikre din bedrifts fremtid.

  Du må forstå kundene dine bedre

  En god markedsstrategi skal også hjelpe deg med å bestemme eller definere målgruppen din. Den er avgjørende for å etablere et relevant publikum for bedriften din. For å tilfredsstille målgruppen dins sine behov, må du forstå hva de virkelig trenger.

  Analytiske verktøy skildrer bare den tekniske delen av saken, og ikke den emosjonelle. For eksempel gir Google Analytics eller andre lignende verktøy deg en grei informasjon om trafikken din. Men de formidler ikke følelser og holdning til kunden.

  Har du tilstrekkelige ressurser?

  En markedsstrategi er et kart, en plan. Den skal vise deg vei for hvor du skal gå og hvordan du skal gå dit. Det er en trinnvis plan for budsjetter, menneskelige ressurser, tilgjengelig utstyr og handlinger som er nødvendige for å implementere for å oppfylle budsjettkrav.

  Hvis du ikke har denne planen klar vil du ikke kunne bruke ressursene dine effektivt. Markedsstrategien er et et verktøy for å tildele ressurser tilstrekkelig.

  Profesjonell virksomhet

  Muligheten til å la kundene finne produktene og tjenestene dine er viktig, fordi det formidler en klar beskjed til kundene dine: du er der for å tilfredsstille deres behov. For at kundene alltid skal holde seg oppdatert, må du ha en god markedsføringsstrategi. Du må ha en måte å kommunisere og en plan på hvordan.

  Det er avgjørende å ha en sterk markedsføringsstrategi som stadig minner kundene dine om at du er der. Personlig tilnærming til hver eneste kunde vil bygge en sterk lojalitet mot bedriften din, og dermed gjøre kundene dine til å bli ambassadører, og anbefale deg for andre.

  strategi
  Alt er viktig
  Fordelingen av hvem som gjør hvilke oppgaver krever at man vet hvem som kan hva
  Strategi
  0%
  Analyse
  0%
  Endring
  0%
  Man kan ikke gjør jobben halvveis. Det krever dedikasjon og genuin interesse for faget om man skal lykkes på nett. Det er grunnen til at dere bør samarbeide med oss.
  Kontakt oss om du lurer på noe eller ønsker hjelp til strategi og annonsering
  Send oss en melding
  Er behovet ditt en ny nettside, strategi eller ønsker du hjelp til annonsering? Avtal et møte med oss så skal vi hjelpe deg.


   Vi lover å ikke spamme deg, men heller sende deg nyttig informasjon

   SAMARBEID MED BAMBUS
   La oss først avtale et møte der vi setter oss ned og avdekker hvor skoen trykker, og hvordan vi kan samarbeide!
   Personvern Preferanser
   Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.