Kurs i Facebook annonsering
Delta på Facebook kurs og lær hvordan du selv kan sette opp kampanjer for bedriften din
synlighet
Trenger dere kurs i Facebook annonsering?
Book kurs i facebook annonsering
Kurs i Facebook annonsering skal gi deg som bedriftsleder eller markedsfører mer trygghet til å starte annonsering på Facebook.
Du har kanskje forsøkt flere å annonsere flere ganger uten at det gir deg det resultatet du selv mener du bør ha? Det mange gjør feil er at man sitter med seg selv og egen oppfatning som utgangspunkt istedenfor å tenke som sin egen kunde. Hva er det de er ute etter når de trenger noe?
Det er mer enn kun en annonse som er viktig når du skal annonsere. På kurset vil du lære mer om dette.

Markedsføring er i utgangspunktet noe man bør ha genuin interesse for å lære. Det er noe som faller naturlig for mange. 

De aller fleste bedriftsleder og eiere trenger kurs i Facebook annonsering, og påfølgende påfyll. En bedriftsleder eller markedsfører er aldri ferdig utlært.

 

 

Vi skreddersyr kurs i Facebook annonsering for bedriften din etter hva behovet deres er og hvor mange deltakere dere er.

Vår pris per kurs er kr. 2 500,- eks mva per deltaker, og kr 12 500,- eks mva per kursleder, for et standard Facebook kurs over én dag.

Det kommer helt an på hva behovet til bedriften deres er. Kursene er lagt opp slik at dere skal kunne lage grunnleggende og enkle annonser og kampanjer på Facebook, men også for at bedriftsledere skal få en bedre forståelse av jobben vi gjør i et samarbeid.

Mange trenger grunnleggende forståelse for hvilke muligheter man har med Facebook, mens andre trenger hjelp til å starte kampaner.
Vi legger tilrette for alle kunder og kursdeltakere, og tilpasser oss dere. Derfor vil de fleste kurs være skreddersydd per kurs.

Dere kan forvente en god blanding av grunnleggende teori, annonse oppsett, annonse typer, og praktisk læring. Dette blir tilpasset hver bedrift etter hvor stort behovet deres er.

Varigheten på et salgskurs varierer. Men i utgangspunktet holder vi kurs fra kl 09 – 15 inkludert pauser og lunsj. Er behovet deres større eller dere ønsker oppfølging over en periode, så vil det selvfølgelig være lenger, og vi tilpasser oss deres behov. Prisen vil dermed også være høyere.

Vil du vite mer først?

Legg igjen telefonnummeret ditt så ringer vi deg

Kurs i Facebook annonsering

Facebook kurs

Vi skreddersyr Facebook kurs for hver kunde, og hva behovet til hver kunde er. Det blir også tilpasset til hvilken type bedrift dere er og hvilken bransje dere er i. Deltakerne vil få en introduksjon til kurset, påfyll, inspirasjon og motivasjon. Men viktigst av alt er at deltakerene skal føle mestring og ha det gøy på salgskurs, men også få en bedre forståelse av annonsering på Facebook. Vårt mål er at deltakerne skal gå ut av kurset og føle at de har lyst til å sette i gang med Facebook annonsering med en gang, fordi de forstår mer av hvordan man annonserer på Facebook.

Varighet

Et kurs i Facebook annonsering legges opp til ferdighets nivået til deltakerne. Lengden på et Facebook kurs vil vare fra én dag til noen uker. Det kommer helt an på ditt behov som markedsfører eller bedriftsleder. Vår jobb er å lære deg til å kunne starte egne annonser,  bli trygg til å tørre å teste ut dine nye ferdigheter, og til å prestere bedre som markedsfører hos din bedrift. 

Hva inneholder et kurs i Facebook annonsering?

Vårt mål er at deltakerne skal gå ut fra våre Facebook kurs med økt motivasjon og trygghet for annonsering på Facebook, enten der gjelder små eller store kampanjer, eller det er for å selge tjenester eller produkter. 
  • Grunnleggende intro til Facebook
  • Annonse typer
  • Fremming av post vs annonse administrasjon
  • Facebook Business Manager
  • Budsjetter og estimater
  • Bilder og video
kurs i Facebook annonsering
Kurs
Hva sier andre om samarbeidet med oss?
Lars A Experience
Lars Adolfsen
The Lars A Experience
Business Consultant, Sales Trainer & Performance Coach

Jeg er glad for å gi en referanse til Ole Christian.

Jeg har ved flere anledninger brukt hans konsulenttjenester, webdesign, markedsplan og strategi. Han fremstår både veldig profesjonell og fullstendig informert om våre behov og ønsker som bedrift.

Han forlot individene og teamene våre inspirerte og selvsikre.

Jeg vil ikke nøle med å bruke tjenestene hans igjen, han vil gi verdi til hvilken organisasjon han går inn i.

markedsføring
Stein Tråseth
Takstsenteret Innlandet AS
Daglig leder

Vi valgte Bambus til å hjelpe oss med annonser på Facebook og Google på grunn av kompetansen. Annonsene har gitt meget gode resultater, og vi får stadig inn bestillinger av befaringer for takstoppdrag. Byrået kommer også stadig med gode anbefalinger og forslag til ting som kan gjøres enda bedre. Anbefales sterkt til andre.

Markedsføring
Erik Løhre Hunnestad
Seven Seas Marine-Parts
Eier

Dedikasjon til arbeidet og servicen har vært over all forventning. Alltid tilgjengelig når det trengs, og man får følelsen av at produktet/ kundetilfredsheten går foran alt annet. Anbefales på det sterkeste til andre.

last ned
Yngve Nadheim
Advokat Nadheim AS
Eier

Topp synlighet på Google er et must i vår bransje. Som innehaver av et lite advokatkontor er jeg avhengig av fagkyndig bistand for å spisse den digitale tilstedeværelsen optimalt. Dette byrået ivaretar denne på den beste måte, slik at rettssøkende publikum lettest kan ta kontakt. Vedlikehold og og oppdatering håndteres ekspeditt og samvittighetsfullt. Kapasiteten ved kontoret kan følelig konsentreres om den stadig økende oppdragsmengde. Bambus har min beste anbefaling.

Sjølingstad logo png
Julie Arntzen
Sjølingstad Snekkerverksted as
Markedsansvarlig

Vi valgte Bambus fordi vi var så fornøyd med den bra oppfølgingen vi fikk der Ole Christian jobbet før. Kampanjene som blir satt opp for oss, oppnår stadig gode resultater. Ikke minst setter vi pris på gode forslag til forbedringer som vi selv kan ta tak i for å oppnå god rangering hos Google. Dette gjør at vi føler at de lever opp til navnet sitt som Partner og Rådgiver.

KURS I FACEBOOK ANNONSERING HOS BAMBUS

Hvem er salgskurset for?

Vårt salgskurs er for alle bedrifter og bedriftsledere som selger varer eller tjenester, og som ønsker å forstå mer av annonsering på Facebook. Vi tilrettelegger kurset basert på behov og målsetninger. Kurset er for deg som ønsker å bli flinkere til å gjennomføre din markedsførings hverdag, nå dine budsjetter og bli en bedre markedsfører.

Undervisningen veksler mellom forelesning, diskusjon, praktisk oppsett og gruppearbeid.

 

KURSHOLDERE HOS BAMBUS

Erfaring

Vi har jobbet med annonsering og strategier i over 20 år. Vi har brukt utallige timer sammen med eksperter på annonsering på Sosiale medier, og vi har testet ut mye forskjellige annonser for å lære det vi kan i dag. Vi har de siste årene satt opp og driftet kampanjer for flere store og små bedrifter. Et kurs i Facebook annonsering vil gi deg en bedre forståelse av hvordan du lager kampanjer og hvordan du kan selge via sosiale medier.

Vi har gått skolen gjennom praktisk læring og feiling over tid, og brukt flere år på å forstå hvordan man treffer målgruppen sin på best mulig måte.

I tillegg holder vi oss selv oppdatert og deltar på samlinger og seminarer for å til enhver tid være best mulig oppdatert.

 

Kontakt oss for å delta på kurs i Facebook annonsering

SAMARBEID MED BAMBUS
La oss først avtale et møte der vi setter oss ned og avdekker hvor skoen trykker, og hvordan vi kan samarbeide!
Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.